Що нам потрібно зробити в першу чергу?
| Author |
Message |
|
Radiat
Joined: 16 Oct 2009, 18:08 Posts: 304 Location: Івано-Франківськ
|
 Re: Що нам потрібно зробити в першу чергу?
Фірми існують. Завтра розпочнеться "заселення" перших фірм. Пріорітетними для заселення спершу будуть вояки УНСО з зрозумілих причин. Також будемо раді всім мануфактурникам - на них в теперішній час великий брак в еУкраїні...

|
| 19 Jan 2010, 21:30 |
|
 |
|
Saancho
|
Не хочу розводити суперечку, намагатимусь коротко висловитися. Закрита мені дорога чи ні, вирішувати мабудь мені самому, перш за все  По звинуваченню: дійсно, маю визнати, що мої підозри не виправдались, тому свої думки щодо, цього я прибрав зі статті. Якщо є необхідніть, опублікую статтю з вибаченнями (накільки я зрозумів, декого це образило), хоча повторюся, особисто Сатаніва я не звинувачував ні в чому.PS. Прошу тебе, не шукай в моїх словах якийсь піар чи щось інше, адже там його немає.
| 20 Jan 2010, 20:07 |
|
 |
|
Burkotun
|
Хочу уточнити яка є офіційна позиція партії щодо членства еУкраїни в Антанті та перспектив її розвитку? Для себе і роз"яснення у широких масах.
| 24 Jan 2010, 21:39 |
|
 |
|
Burkotun
|
Невже наш партійний форум вмер? Чи просто ніхто його не читає? чи немає відповіді? Пропоную активізувати внутрішньопартійні обговорення важливих поточних проблем з метою напрацювання спільної партійної думки. Щоб рядові члени могли як висловитись з окремих питань, так і почути думку керівництва та активу партії. До речі, яким чином відбувається координація голосування членів конгресу від ОУН з принципових питань? У нас же не партія буддистів, де кожен сам по собі. Поважаючи думку кожного, вважаю, що повинна бути й якась партійна лінія. Тому виходжу з пропозицією: реагувати на важливі події еУкраїни та світу створюючи сторінку обговорення для партійців. Відслідковувати МПП, термін яких завершується, і зазделегідь обговорювати потребу в їх продовженні та суттєві умови укладення. Адже все одно треба буде за них голосувати у конгресі, а почути думки колег з партії буде зовсім не зайвим. Розумію, що деякі теми будуть мертвонародженими, але слід якось тримати громадськість в курсі подій.
| 30 Jan 2010, 21:54 |
|
 |
|
Radiat
|
Привіт. Дуже непогано, що все ж таки є люди, які цікавляться партійним становищем  Quote: До речі, яким чином відбувається координація голосування членів конгресу від ОУН з принципових питань? У нас же не партія буддистів, де кожен сам по собі. Поважаючи думку кожного, вважаю, що повинна бути й якась партійна лінія. Члени конгресу від партії ОУН мають окремий скайп-чат, де і проводиться спільне обговорення важливих голосувань. Quote: Тому виходжу з пропозицією: реагувати на важливі події еУкраїни та світу створюючи сторінку обговорення для партійців. Відслідковувати МПП, термін яких завершується, і зазделегідь обговорювати потребу в їх продовженні та суттєві умови укладення. Адже все одно треба буде за них голосувати у конгресі, а почути думки колег з партії буде зовсім не зайвим. На жаль, не так легко це організувати на форумі, тим більше у відкритій частині передусім через неактивність 90% членів партії чи просте побоювання висвітлення своєї думки. Якщо і робити - то на закритому форумі ОУН, куди далеко не кожен подає заявку на доступ.

|
| 30 Jan 2010, 22:35 |
|
 |
|
Radiat
|
Прохання до всіх активних ОУНівців подавати заявки на вступ до закритого партійного форуму. Саме там вирішуватимуться основні питання розвитку партії. Доступ до закритого форуму партії просто необхідний кожному, хто хоче себе гідно проявити на політичній арені саме від нашої партії.

|
| 17 Feb 2010, 18:20 |
|
|